Unive

Unive is een coöperatieve vereniging en werkt daarom zonder winstoogmerk. Het streven naar winst staat niet centraal, maar u als klant! De verzekeraar streeft ernaar de grootste totaalaanbieder van alle verzekeringen te zijn. Al ruim 1.3 miljoen klanten hebben in totaal 3.7 miljoen verzekeringen afgesloten. Echter vindt de verzekeraar het belangrijk wat u als klant wilt en ambieert dan ook een top 3 positie op prijs en kwaliteit te behalen voor al haar verzekeringen.

Autoverzekering

Met de autoverzekering van Unive betaald u nooit teveel. Met een uitgebreide keuze aan dekkingsvormen is er voor elke portemonnee een geschikte autoverzekering. De All Risk Budget voor de kleine portemonnee en de reguliere All Risk voor een iets uitgebreidere dekking. U stelt zelf uw eigen pakket samen en dit doet u eenvoudig met diverse aanvullende dekkingen. Bovendien krijgt u meteen al 50 procent no-claim korting welke kan oplopen tot maar liefst 80 procent. De voordelen:

  • Uitgebreid assortiment
  • Meteen 50 procent no-claim korting
  • Tot 80 procent no-claim korting
  • Snelle 24/7 schadeservice en afhandeling
  • Scherpe premie door geen winstoogmerk
  • Geen eigen risico
  • Nieuwwaarde regeling

Aanvullende autoverzekeringen

Bij Unive kunt u verschillende aanvullende dekkingen kiezen om uw autoverzekering compleet te maken. U bepaald zelf welke dekkingen u wel of niet kiest en u heeft daardoor grip op de premie.

Inzittendenverzekering

Met de inzittendenverzekering zijn uzelf en uw passagiers gedekt tot een bedrag van € 1.000.000,-. Unive regelt alles voor u, waardoor u geen omkijken meer naar procedures heeft.

Rechtshulp verkeer

Indien u of uw passagiers betrokken raken bij een juridisch conflict kunt u rekenen op juridische bijstand. Gezien het vaak lastig is uw gelijk te krijgen biedt deze aanvullende dekking een uitkomst.

Pechhulp binnenland en/of buitenland

Bij pech kunt u rekenen op de pechhulp van Unive. De hulpdienst zal proberen uw auto ter plekke te repareren. Indien dit niet lukt wordt alles voor u geregeld, ook heeft u na 24 uur recht op vervangend vervoer. In het buitenland kunt u eventueel rekenen op het terugbrengen van de auto en een vergoeding voor hotelovernachtingen.